Kroos

Zelfverzekerd zelfvoorzienend

Inspiratiekaart
'Wilde, eetbare planten voor in de moestuin.'

Zelfverzekerd zelfvoorzienend

Inspiratiekaart
'Wilde, eetbare planten voor in de moestuin'

Welkom in de wilde wereld van Kroos

Onder mijn begeleiding wordt je een zelfverzekerde wildplukker, voel je je meer verbonden met de natuur én meer zelfvoorzienend. 

 Wandel mee met een Seizoenswandeling en wordt een zelfverzekerde wildplukker in slechts één middag.

Doe mee met de 2-daagse cursus Wild moestuinieren, waarin je leert hoe je je eigen wilde planten groeit en gebruikt als voedsel en medicijn. We gaan de natuur in én ontwerpen onze eigen wilde mini-moestuin die zelfs op je balkon past.

Kom aan boord van de Wildpluk Academie en stel je eigen jaartraining samen. Leer jaarrond uit de natuur te eten op jouw tempo.

wildpluk-stickers-8

Wilder leven

Terugkeren naar onze natuur

Vraag maar raak

Wil je iets weten en kom je er op de website niet uit? Contact me gerust.

Leave this field blank

Kroos zit verspreid door het hele land, zodat er altijd een wandeling bij jou in de buurt is. 

Bekijk de locaties

Excellent
Based on 15 reviews
Wencke Nilsson
Wencke Nilsson
2024-04-23
Voor een verjaardag hadden wij Roos ingeschakeld voor een privé wildplukwandeling. Ze heeft ontzettend veel kennis van planten en leert je beter kijken naar planten en hun werking. Het was een leerzame en gezellige wandeling. Uiteindelijk hebben we een wilde cocktail gemaakt, kruidenboter en een vegetarische burger met wilde toppings. Roos is een fantastische host. Echt een aanrader!
Koen van Dijk
Koen van Dijk
2024-04-10
Super dag gehad met Kroos! Zeer kundig en enthousiast gedaan door Roos, aanbeveling!
Angela van Malssen
Angela van Malssen
2024-03-04
Verrassend bedrijfsuitje, weer eens wat anders en veel geleerd. Leuke begeleiding van Roos, een aanrader!!!
Lynn Holsheimer
Lynn Holsheimer
2023-12-19
Rootbeer wildpluk wandeling met Roos, zoals altijd weer geweldig! Roos weet zo veel en kan het op een manier vertellen die zowel voor totale wildpluk virgins als gevorderden interessant en toegankelijk is. Heerlijke wortelwok gegeten middenin voedselbos Haarzuilens en gezellig rootbeer en wildpluk boter gemaakt.
Eelke Bo
Eelke Bo
2023-12-10
Leuk, laagdrempelig en leerzaam! Roos weet over bijna alle planten wat te vertellen en je doet als deelnemer in korte tijd veel nieuwe kennis op - en je krijgt ook nog zelfgemaakte wildplukproducten mee naar huis. Een aanrader!
Willemijn Beth
Willemijn Beth
2023-12-06
Superleuk! Roos is een heel leuk mens en kan de wildplukwandelingen educatief én gezellig begeleiden. Ook het ter plekke maken van dingen (rootbeer en kruidenboter in ons geval) was superleuk, ik heb er veel van geleerd en ben helemaal geïnspireerd geraakt. Een stukje dichter bij de natuur kom je hiermee, en daar ben ik een groot voorstander van. Ik raad iedereen die ook maar een béétje interesse heeft in dit soort dingen een wildplukwandeling met Roos aan! :)
Shopping Cart